Сьомга със спанак и сирене Филаделфия

Ivi  VaccaIvi Vacca
Помощник Готвач
162
32
421
14/02/2020
"Един нов прочит на печената сьомга - ще се влюбите "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо228
  • Преглеждания за месеца227
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да приготвите рецептата за сьомга със спанак и сирене Филаделфия, трябва да започнете със спанака.

Ако използвате пресен спанак, ще трябва да го измиете старателно и подсушите.

След това го нарежете на ситно и го смесете със сиренето Филаделфия.

Размразете цялото парче сьомга измийте го, подсушете и поръсете със сол и черен пипер.

Поставете филето сьомга с кожата надолу в тавичка върху хартия за печене.

След това върху горната част на сьомгата нанесете сместа от сиренето Филаделфия и спанака. Поръсете със зехтин и сложете във фурната.

Така приготвена печена сьомга става със хрупкава коричка и вкусна и нежна от спанака със сирене Филаделфия.

Печете до готовност за около 40 минути. Извадете апетитната печена риба, нарежете на порции и сервирайте.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар