Салата Цезар по ориенталски

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Чирак
68
484
78
90
15/02/2020
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 316
  • Преглеждания за месеца277
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват продуктите за маринатата за пилешкото, прибавя се филето и се обърква хубаво.

Оставя се на студено за поне час, след което се изпича на грил-тиган от двете страни, оставя се да изстине и се нарязва на ситни кубчета.

Филиите хляб се нарязват на ситни кубчета, нареждат се в тавичка, поръсват се с подправките и зехтина и се изпичат на тиган до готовност.

Босилекът със зехтина се пасира до еднородна смес, прибавя се към тях киселото мляко и се обърква хубаво с лъжица.

В купи се нарязва марулята на парчета, прибавят се пилешкото, изпечените крутони, соса, оцета, посолява се и се поднася готовата салата Цезар.

Рецептата за Салата Цезар по ориенталски е изпълнена!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар