Начин на приготвяне
Сложете сухите съставки в една купа, а в друга майонезата и водата. Разбъркайте, докато се смесят в едно. Добавете сухите съставки, като слагате по малко количество и разбърквате с тел.
Щом смесите добре всички съставки, вземете форма с падащо дъно. Застелете с хартия за печене. Изсипете равномерно тестото за шоколадов сладкиш и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Извадете и оставете да се охлади готовият домашен сладкиш, наподобяваш брауни с ядки.
В касерола нарежете кравето масло и начупете шоколада. Изчакайте да се разтопят. Махнете от котлона и с дървена лъжица бъркайте, докато се смесят добре двете съставки. Залейте сладкиша с шоколадова глазура.
Нарежете ядките с нож. Поръсете отгоре и сервирайте готовия Шоколадов сладкиш за влюбени.