Бишкотена торта Бонбон

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Бишкотена торта Бонбон
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
18/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Ако трябва да избираме дали цял живот да сме на диета и изглеждаме перфектно или не, тогава гласуваме с две ръце за тази бишкотена торта Бонбон"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 пакет (големи)
  • масло - 350 г
  • пудра захар - 2 ч.ч.
  • течен шоколад - 200 г
  • какао - 5 с.л
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • шоколадови бонбони - 16 бр. (различни)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото трябва да е меко, преди да започнете да разбивате със захарта и какаото.

Разбивайте, докато хубаво се смесят, след което прибавете течния шоколад и млякото.

Трябва много хубаво да се разбият до получаване на пухкав крем.

В подходяща форма за торта подредете ред от големите бишкоти и хубаво покрийте с шоколадовия крем, отново бишкоти и крем.

Не се сиропират, защото кремът достатъчно ги овлажнява.

Загладете хубаво бишкотената торта и на всяко парче разпределете да има по 2 различни бонбона.

Бишкотената торта Бонбон е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: