Моят зеленчуков бульон

Аника ВойтАника Войт
Готвач
163
674
474
260
23/02/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо286
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се измиват старателно. Ако е нужно, се обелват. Нарязват се на едри парчета.

Поставят се в тенджера и се добавят всички подправки без солта.

Заливат се с вода, която да ги покрива - около 3-4 пръста.

Слага се на котлона и на умерен към бавен огън се варят зеленчуците.

Щом зеленчуците омекнат, нашият бульон е готов. Посоляваме на вкус и прецеждаме.

Зеленчуковият бульон е подходящ за приготвянето на различни супи и ястия.

Ако няма да го консумирате веднага, се прибира в хладилник.

Може да издържи до 3 дни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар