Селска яхния с заешко месо

ИивинкаИивинка
Помощник Готвач
166
77
1043
1
22/02/2020
"Селска яхния с заешко месо, която хапваме до насита "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 607
  • Преглеждания за месеца334
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и обезкостете заешкото месо.

Нарежете лука, зеления лук и зеления чесън на ситно. Измийте чушките, почистете от семето и също нарежете на ситно.

В тенджера сложете олио за запържване. След като се с горещи олиото, добавете лука, зеления лук и чесъна да се запържват.

След това добавете двата вида чушки и налейте съвсем малко водичка, за да може да омекнат зеленчуците.

Когато са готови, сложете подправките и брашно около 1-2 с.л., разбъркайте и налейте от заешкия бульон. Оставете селската яхния на слаб огън да къкри.

След около 10 мин, след като е повряла яхнията със заешко, сложете заешкото месо.

Гответе селската яхния със заешко месо на слаб огън до готовност.

Когато сервирате вкусната яхния, нарежете пресен магданоз и поднесете топлата яхния.

Страхотна селска яхния със заешко месо!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар