Селска яхния с заешко месо

ИивинкаИивинка
Готвач
193
1k
544
674
2
22/02/2020
"Селска яхния с заешко месо, която хапваме до насита "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 906
  • Преглеждания за месеца428
  • Преглеждания за седмицата67
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Сварете и обезкостете заешкото месо.

Нарежете лука, зеления лук и зеления чесън на ситно. Измийте чушките, почистете от семето и също нарежете на ситно.

В тенджера сложете олио за запържване. След като се с горещи олиото, добавете лука, зеления лук и чесъна да се запържват.

След това добавете двата вида чушки и налейте съвсем малко водичка, за да може да омекнат зеленчуците.

Когато са готови, сложете подправките и брашно около 1-2 с.л., разбъркайте и налейте от заешкия бульон. Оставете селската яхния на слаб огън да къкри.

След около 10 мин, след като е повряла яхнията със заешко, сложете заешкото месо.

Гответе селската яхния със заешко месо на слаб огън до готовност.

Когато сервирате вкусната яхния, нарежете пресен магданоз и поднесете топлата яхния.

Страхотна селска яхния със заешко месо!

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар