Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет по италиански

Пастет по италиански

Bistra SavovaBistra Savova
Новак
411
Пастет по италиански
Снимка: Bistra Savova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
"Ще се влюбите в тази рецепта за пастет по италиански"

Необходими Продукти

  • каперси - 1 к.ч. ситно нарязани около
  • риба тон - 1 консерва
  • риган
  • магданоз
  • чесън - 2 скилидки
  • краве масло - 1 с.л.
  • лайм - 1 с.л.
  • лимони - сок + настъргана кора на 1/2
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки се пасират на блендър със зехтина от консервата риба тон.

Не слагайте първоначално магданоза и ригана.

Разбийте апетитния пастет до еднородна смес.

Оставя се в хладилник за 1 час.

Пасира се в блендър с магданоза и ригана и се оставя в хладилник 1 час пак.

После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: