Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Кебап»Телешки кебап с гъби на тиган

Телешки кебап с гъби на тиган

Телешки кебап с гъби на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
3
"Телешки кебап с гъби на тиган - двойната порция е добра идея"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 300 г
  • гъби - 6 бр.
  • лук - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на Телешки кебап с гъби на тиган измийте месото и го нарежете на малки хапки. Сложете го в тиган с малко мазнина и запържете, колкото да промени цвета си.

Налейте вода и варете на тих огън до готовност на месото, като, ако е нужно, долейте още вода. Накрая трябва да остане сварено и на мазнина.

Нарежете лука на полумесеци, а гъбите на филийки. Добавете ги при ароматния телешки кебап. Пържете до омекване на лука и гъбите. Сложете сол и черен пипер.

Сервирайте кебапа с гъби, докато е топло ястието.

Към този вкусен кебап с лук може да сервирате и червено вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: