Зеленчукова кремсупа с поръска от хамон, семена и ядки

15/03/2020
"Грабвайте пасатора, имаме нова рецепта за уникална кремсупа, от която ще останете очаровани "
Приготвяне12 мин.
Готвене30 мин.
Общо42 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо521
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

1. Почистете и нарежете на парченца всички зеленчуци. Залейте със 700 мл вода, посолете и варете 25-30 минути под капак.

2. Сложете маслото и черния пипер и пасирайте до гладък зеленчуков крем. Ако е прекалено гъст, го разредете с малко вода.

3. Запечете ядките и сусама на сух тиган поотделно.

Хамонът иберико нарежете на ситни кубчета. Ако ви е трудно да намерите Иберико, ползвайте Серано, но тъй като е по-мек и не толкова зрял, запечете на тиган парченцата.

4. Сервирайте готовата зеленчукова кремсупа, като поръсите всяка порция със запечените семена и ядки+ маковото семе и ароматния хамон.

Добър апетит със зеленчуковата кремсупа с хамон!

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар