Кремсупа от кестени

Ирина КолеваИрина Колева
Новак
20
141
45
52
26/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо941
  • Преглеждания за месеца635
  • Преглеждания за седмицата110
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

Ако решите да печете кестените, задължително направете по един кръст на гладката страна, за да не се разтанцуват във фурната.

Наситняваме зеленчуците и ги задушаваме в зехтина до омекване.

Доливаме с гореща вода 2 пръста над нивото на зеленчуците, овкусяваме с подправките и готвим зимната зеленчукова супа до готовност.

Добавяме кестените и оставяме още 10 мин да ври.

Пасираме кремсупата от кестени, добавяме маслото и накрая сметаната.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар