Начин на приготвяне
Яйцата разбиваме добре с прясното мляко в една купичка. Добавяме сол, черен пипер и чубрица.
Към сместа за яйчените палачинки добавяме подправки и оставяме настрана.
В тиган загряваме малко мазнина и изливаме малка част от яйчената смес като за тънка палачинка. Като е готова, я сгъваме от двете страни навътре - все едно сгъвате двете страни на плик.
Омлетът остава в средата на тигана, а от течността изливаме отново от двете страни.
Но препоръчвам да държите по отделно страните на огъня, защото средната част може да изгори.
След това изливаме от сместа от едната страна на тигана, като е готова, пак сгъваме към средата.
Кашкавала, нарязан на тънко, слагаме в средата и сготвените страни от яйчена смес прегъваме отгоре.
Редуваме така, докато свърши сместа за яйчено руло с кашкавал.
Поднасяме, като разрежем приготвеното солено руло.
Яйченото руло става много сочно и красиво.
Добър апетит!