Пържени патешки бутчета

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
52
156
57
63
01/03/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • патешки бутчета - 4 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме патешките бутчета и ги осоляваме от двете страни и добавяме черния пипер също.

Разнасяме с ръка.

Загряваме около 100 мл олио в уок тиган и слагаме бутчетата.

Пържим на възможно най-високи градуси, като обръщаме само 2 пъти за различните страни.

Готови са пържените патешки бутчета, като видим кафява хрупкава коричка от двете страни.

След изваждането се полагат веднага върху кухненска хартия, за да не омекнат и да се отцеди излишното олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар