Великденски ошав

21/04/2020
Приготвяне7 мин.
Готвене15 мин.
Общо22 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре сушените плодове.

Сложете ги в тенджера под налягане заедно с канелата, анасона и захарта.

Изчакайте да заври и затворете. Варете 15 минути.

Изключете и изчакайте да излезе парата.

Пресипете приготвения ошав в подходяща купа.

Сервирайте великденския ошав както топъл, така и студен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар