Миди по каварненски

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
109
410
226
156
2
22/04/2020
"Най-вкусните миди по каварненски "
Приготвяне5 мин.
Готвене3 мин.
Общо8 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 922
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се измиват и се слагат в тенджера на котлона. Заливат се с бялото вино и се добавят нарязаните на ситно подправки.

Девесилът не се реже, а се слага на клончета.

Маслото също се слага при мидите и се изчаква, докато заврат.

По време на готвенето маслото и подправките ще отпуснат ароматите си и ще придадат вкус на мидите.

Мидите на тиган се готвят много кратко време, така че когато течността заври, се изчаква 2-3 минути и са готови за сервиране.

Ако някоя мида не се е отворила при варенето, не я яжте!

Да ви е сладко с тези миди по каварненски.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар