Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 200 градуса. Застелете голяма дълбока тава с хартия за печене.
Поставете месото в средно голяма купа с половината от меда, половината от горчицата и половината от соса Уорчестър. Покрийте добре месото.
Смесете картофите, морковите, пащърнака, лука и мащерката в голяма купа с останалите мед, горчица и сос Уорчестър. Изсипете в тавата.
Загрейте голям тиган на силен огън. Напръскайте със зехтин. Гответе месото за една минута от всички страни или докато покафенее.
Сложете маринованите свински пържоли върху зеленчуците в тавата.
Печете, обръщайки от време на време, докато зеленчуците омекнат.
Поръсете с граха. Печете още 5 минути. Покрийте пържолите с фолио. Оставете за 5 минути да почине.
Чудни печени медени свински пържоли за цялото семейство!
Източник: Виолина Минкова - Кулинарна мрежа