Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Кето таханов хляб

Кето таханов хляб

станимира караджовастанимира караджова
Готвач
1207302578091
Кето таханов хляб
Снимка: станимира караджова
1 / 4
26/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Домашен кето хляб със сусамов тахан, опитайте задължително"

Необходими Продукти

  • сусамов тахан - 300 г
  • яйца - 4 бр.
  • топла вода - 200 мл
  • сол - 1 щипка
  • семена - микс от за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази рецепта аз използвах сусамен тахан, но може да се използва всякакъв друг (фъстъчен, лешникови, слънчогледов и т.н.).

Всички продукти се изсипват в дълбока купа и се разбъркват с миксер.

Сместа е с гъстота на кексово тесто.

Изсипва се в продълговата фирмичка, покрита с хартия за печене.

Кето хлябът се поръсва със семената и се пече за 20 мин в предварително загрята фурна на 180°C.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Аз редовно си го приготвям и мното ми харесва
27.01.2024 20:50
Анонимен
Анонимен
Втори път го правя.Много ми харесва
05.06.2023 20:19
Потребител Румяна А
Потребител Румяна А
Хляба стана много сполучлив.Става и за сандвичи.Вкусен е. Правя го вече 2 пъти.Заслужава да го пробвате!
09.04.2023 00:21
Jivka
Jivka
Аз добавих фъстъчен тахан вместо сусамов. Получи се много добре!
06.02.2023 22:34