Начин на приготвяне
Почистете и измийте пилешките бутчета, поставете ги в купа.
Сложете подправките на вкус и нарежете копъра на ситно.
Прибавете и капнете зехтин, объркайте хубаво.
Сложете стреч фолио и приберете в хладилника за около 2-3 часа.
Когато са отпочинали копаните, увийте всеки един пилешки копан във алуминиево фолио, преди да ги завиете капнете няколко капки зехтин.
Включете фурната да загрява на 220 градуса.
Поставете увитите копани в тава и ги сложете във вече загрялата фурна.
По-някое време може да отвиете леко отгоре пилешките бутчета на фурна.
Също така, ако искате, може и да ги обърнете, и пак да ги запечете.
Изпечете до готовност пилешките копанчета във фолио.