Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки копанчета във фолио

Пилешки копанчета във фолио

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5371k3
Пилешки копанчета във фолио
Снимка: Иивинка
1 / 3
28/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Само с няколко подправки ще овкусите страхотно пилешките бутчета"

Необходими Продукти

  • пилешки копанчета - 5 бр.
  • сол - 1 щипка
  • червен пипер
  • чесън - на гранули
  • зехтин
  • копър - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте пилешките бутчета, поставете ги в купа.

Сложете подправките на вкус и нарежете копъра на ситно.

Прибавете и капнете зехтин, объркайте хубаво.

Сложете стреч фолио и приберете в хладилника за около 2-3 часа.

Когато са отпочинали копаните, увийте всеки един пилешки копан във алуминиево фолио, преди да ги завиете капнете няколко капки зехтин.

Включете фурната да загрява на 220 градуса.

Поставете увитите копани в тава и ги сложете във вече загрялата фурна.

По-някое време може да отвиете леко отгоре пилешките бутчета на фурна.

Също така, ако искате, може и да ги обърнете, и пак да ги запечете.

Изпечете до готовност пилешките копанчета във фолио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: