Начин на приготвяне
В тенджера сложете 3ч.ч вода и сварете измития ориз, като той не трябва да е сварен, а почти сварен.
В друга тенджера сложете млякото, кората от лимон, захарта и канелата. Изчакайте да заври и отстранете пръчката канела. Сложете кравето масло и разбъркайте.
Разбийте в купа яйцето и царевичното нишесте. Добавете го при прясното мляко, като бъркате непрекъснато. Върнете на котлона и добавете ориза. Варете, докато се сгъсти.
Изключете и разпределете в купички. Поставете ги в тавичка. Налейте вода до половината и сложете в студена фурна на 180 градуса. Печете сутляша до приятна златиста коричка.
Изключете и извадете. Оставете да се охлади. Поръсете всяка купичка с по една лъжица кафява захар и разтопете с горелката.
Сутляшът с карамелена коричка е готов.