Начин на приготвяне
В тенджера под налягане сложете лука, моркова и целината.
Налейте вода, затворете капака и варете 5 минути. Изключете, изчакайте да излезе парата и отворете капака.
Омесете каймата, като сварите леко ориза предварително. Направете кюфтенцата. Оваляйте в брашно.
Прецедете бульона, а след това го върнете в тенджерата отново. Изчакайте да заври.
Пуснете кюфтенцата и сложете кравето масло. Затворете капака и варете 10 минути. Изключете, изчакайте да излезе парата и отворете капака.
В купа счупете яйцето. Сложете брашното и киселото мляко. Разбъркайте с тел.
Добавете един черпак от бульона, докато се уеднаквят температурите.
Върнете застройката в тенджерата и варете кюфтетата със сос 5 минути.
Изключете кюфтета яхния в тенджера под налягане и поръсете с магданоз.