Солени понички с пълнеж

14/05/2020
"Тези пухкави солени понички са готови да утолят глада "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции13
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца303
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята се разтваря в хладка вода.

Яйцето се разбива, добавя се захарта, кис. мляко, разтопеното масло, но не топло, и солта.

Всички тези съставки се смесват с маята и се замесва меко нелепнещо тесто.

Остава се да втаса покрито със стреч фолио.

Като втаса, оформят се топчета по 40 г и леко се приплескват.

Подреждат се върху кърпа и се завиват, за да втасат пухкавите понички отново 20 мин.

Пържат се от двете страни на средна температура до златисто.

Крема сиренето и майонезата се разбиват.

Като изстинат напълно, солените понички се пълнят със сместа за плънката.

Имате перфектните солени понички с пълнеж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар