Кето миш маш с печен лук и дресинг

Мария БожиловаМария Божилова
Помощник Готвач
177
579
502
211
2
16/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо377
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на кето миш маша с печен лук и дресинг най-напред се почистват и измиват чушките.

Нарязват се на тънки ивици. Слагат се в сгорещено олио и се запържват до златисто. Доматите се обелват и нарязват на едро.

След като чушките са запържени, се прибавят доматите. Пърженето продължава, докато се изпари водата от доматите.

Сиренето се натрошава на ситно и се прибавя след като доматите са запържени. Разбърква се няколко пъти и се прибавят яйцата с белтъците.

Миш машът се готви при периодично бъркане до изпържване на яйцата.

Лукът се почиства, измива и нарязва на дебели кръгове. Намазва се от двете страни с олио и се пече върху предварително загрята скара.

Преминава се към приготвяне на дресинга.

Магданозът се измива и нарязва на ситно. Прибавя се ситно нарязания чесън /само бялата част/ и се посолява. Разбърква се много добре.

Миш машът се сервира като отгоре се слага печен лук и дресинг.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар