Свежа бобена салата

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
84
269
178
77
1
21/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо353
  • Преглеждания за месеца352
  • Преглеждания за седмицата239
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме боба да се вари, когато образува бяла пяна, изхвърляме водата, в която се е варил, и го заливаме с чиста вода.

Варим, докато омекне, но не твърде много, за да останат зърната цели.

По средата на варенето добавяме половин лъжица сол, за да се овкуси боба.

Изцеждаме сварения боб и към него добавяме ситно нарязани лук, чесън, магданоз и девесил.

Овкусяваме с олио и оцет и разбъркваме бобената салата.

Ако има нужда, добавяме още сол към свежата бобена салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар