Начин на приготвяне
Първо, откъснах едно голямо парче алуминиево фолио, след което намазах филиите с краве масло и наредих филиите хляб.
Увивах до половина филиите с фолио, така че да се застопорят.
Измих домата и зелената чушка, след което ги и нарязах, като домата го нарязах на колелца, а чушката на ленти.
Почистих и измих чесъна, като него го нарязах на тънки плочки, след което нарязах кашкавала и пушеното пилешко месо на плочки.
Между две филии си редувах от продуктите: кашкавал, резен домат, плочка чесън, зелена чушка, резен пушено пилешко месо.
Поръсих пълнения хляб със сол, чубрица, черен, червен пипер.
Накрая сложих хлебното ветрило в предварително загрята фурна на 180 градуса, като пекох, докато кашкавалът се разтопи.
И ето... Имаме нашето вкусно хлебно ветрило.