Царевични питки на тиган

Кристиан АлександровКристиан Александров
Мастър Шеф
502
2k
2k
682
1
21/07/2020
"Поднасяме царевичните питки на тиган със сиренце и се наслаждаваме"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 609
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме двата вида брашно с бакпулвера, солта, куркумата, сиренето и кашкавала.

Разбиваме яйцата, добавяме газираната вода и изливаме при сухата смес. Размачкваме и размесваме хубаво. Прибираме в хладилника за 20 минути.

След това от сместа оформяме плоски питки.

Загряваме на по- ниска температура тиган на котлона и намазваме с малко масло. Изпичаме питките от двете страни до готовност.

Сервираме веднага, защото са вкусни топлички. Царевичните питки на тиган са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар