Еленска кавърма

Polina MatevaPolina Mateva
Новак
72912
Еленска кавърма
Снимка: Polina Mateva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • еленско месо - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр.
  • течна сметана - 125 г
  • черен пипер - 2 - 3 щипки
  • червен пипер - 1 щипка
  • чубрица - 1 щипка
  • магданоз - 1 връзка
  • сол - 2 - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Еленското месо се сварява и нарязва на дребно.

Запържва се лука с малко зехтин и се добавят чушките, после еленското. Като се позапържи се добавя и течната сметана, накрая се поръсва с черен пипер и наситнен магданоз.

Кавърмата се поднася топла.

Еленската кавърма е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: