Свински хапки с бешамел и чеснов сос

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
330
2k
634
476
1
27/07/2020
"Ей така печелим мъжки сърца - с порция свински хапки с апетитни сосове"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 147
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки. Овкусете ги със сол, черен пипер и прясна чубрица. Прехвърлете в тава и разпределете отгоре 50 г масло. Печете на 250 градуса за 40 мин.

С помощта на белачка направете морковите на лентички. Сложете ги в тавичка, покрита с хартия за печене.

Овкусете със сол, поръсете с малко зехтин и добавете цели скилидките чесън. Пъхнете във фурната на 220 градуса за 10 мин.

За бешамела разтопете 50 г масло, добавете към него 2 с.л. брашно и разбъркайте.

Започнете да добавяте на тънка струя прясното мляко при непрекъснато разбъркване.

Щом достигне желаната от Вас гъстота снемете от огъня. Овкусете със сол и индийско орехче.

Свинските хапки с бешамел и чеснов сос са готови.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар