Начин на приготвяне
Почистете гъбите, измийте обелете и нарежете морковите, обелете и нарежете лука на шайби.
Сложете всичко в купа и залейте с коко аминос-а (това е безглутенова алтернатива на соевия сос, прави се от цветовете на кокосовата палма, също така няма захар. Намира се по биомагазините, но ако нямате, може да го замените с обикновен соев сос), сока от лайм, зехтина, балсамовия оцет и солта.
Разбъркайте добре, така че всичко да се покрие равномерно с маринатата.
Сложете зеленчуците на загряла скара и печете до готовност.
Сервирайте вкусните печени зеленчуци с хумус и хляб, става супер!
Маринатата от тези зеленчуци на скара с кокосова марината може да ползвате за всякакви зеленчуци.