Чушки пане

23/09/2013
Биляна
отБилянаНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 877
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно.

Обелете и ги почистете от семената. Посоляват се и се овалват в брашно.

Оставят се да престоят около 15 минути, за да може да стегне брашното. Потопете ги в разбитите яйца и ги оваляйте в галетата.

Сгорещете олио в тиган. Изпържете панираните чушки до златисто и от двете страни. подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Teti666
Teti666
23.10.2017 15:20
много вкусни станаха дори и без пълнеж :)
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 22:28
а пък ако ги напълните и с яйца и сирене стават незаменимо вкусни
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 09:01
да но пък като се замисля това са си чисти пане, а когато ги пълним са бюрек
0
0
Diana
Diana
11.05.2016 06:10
Съгласна съм :). И на мен ми допадат повече с яйце и сирене. Дори и колбас добавям понякога.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв