Начин на приготвяне
Нарежете сладките рула и ги наредете в кръга форма. Отгоре ги намокрете леко с вода.
В дълбока купа разбийте маскарпонето, заквасената сметана и пудрата захар.
В друга купа разбийте сладкарската сметана с миксер. След това смесете съдържанието на двете купи, като продължавате да бъркате с миксера.
Разтворете желатина според указанията на опаковката, след като приключите с миксера.
Изсипете половината крем върху рулата и загладете. След това изсипете сладкото от горски плодове и разтворения желатин при останалия крем и разбъркайте с лъжица.
Изсипете останалия крем и загладете отгоре. Сложете в хладилник за 4-5 часа.
Накрая украсете отгоре плодовата торта с малините, къпините, захаросаните сърчица, шоколадовите пръчици и крокант фъстъчен или по ваш избор.
Сервирайте тортата с блат от рула и горски плодове охладена.
Да ви е сладко!