Пържена маниока

АннаАнна
Новак
4
40
82
1
28/09/2020
"Ако ви се хапва различно мезе за бира, пригответе си пържена маниока - може да поднесе и като гарнитура"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо239
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маниоката я измиваме, обелваме и нарязваме на пръчки с дебелината по желание.

Пържим в обилно горещо олио като пържени картофи и накрая, когато я извадим от тигана, я поръсваме със сол.

Пържената маниока е готова. Подходяща е за бирено мезе.

Ръчно изработена керамична чиния 18 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
4.11 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар