Супа с печено пиле и коприва

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Помощник Готвач
142
616
307
208
3
19/10/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ползваме бялото месо на едно печено пиле.

Нарязваме го на дребно и го слагаме на котлона в тенджера с около 1.5 студена вода.

Към пилешкото добавяме моркова и пащърнака, нарязани на дребно.

Режем картофите на кубчета и прибавяме и тях.

Овкусяваме пилешката супа със сол и варим, докато зеленчуците омекнат.

Пет минути преди да изключим котлона, слагаме фидето.

Най-накрая прибавяме и пресните подправки целина и магданоз, копривата и лъжица краве масло.

Поднесете полезната супа с печено пиле и корпива за обяд.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар