Начин на приготвяне
Почистете пилешките дробчета и ги отдереше на средата на две.
Сложете ги в дълбока купа и ги залейте с вряла вода и 1 с.л. оцет. След 5 минути ги измийте и отцедете добре.
Загрейте олиото на котлон на средно силна степен. Оваляйте дробчетата в брашно и ги сложете да се пържат.
Щом са почти готови, добавете към тях пресованите скилидки чесън, чили соса и лютите чушки. Посолете със сол на вкус.
Готовите хрупкави пилешки дробчета извадете от олиото и оставете в чиния, постлана с домакинска хартия.
Така ще се отдели ненужната мазнина, останала от пърженето.
Сервирайте панираните дробчета с гарнитура от зелена салата или друга по ваш избор.