Чорба от свински джолан

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
15k
3k
10k
18
11/11/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 677
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата102
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте и сверете джолана за тази свинска супа, докато месото започне да се отделя от костта - това аз направих в тенджера под налягане за 30 минути.

Отстранете месото от бульона да се охлади и нарежете на малки парчета.

Прецедете бульона в тенджера, добавете почистения и нарязан зеленчук, посолете и поръсете с черен пипер на вкус, варите до готовност на зеленчука.

Малко преди да свалите тенджерата от котлона, прибавете нарязаното месо.

След като поври 2-3 минути, премахнете тенджерата от котлона, поръсете джолан чорбата със ситно нарязания магданоз и задушете за 10 минути преди сервиране.

Сервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар