Горски гъби с колбас в масло

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Помощник Готвач
171
746
400
278
3
22/11/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • гъби - 500 г сърнели
  • кромид лук - 1 глава
  • колбас - 100 г по избор
  • чесън - 5 скилидки
  • сол - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • олио - 20 мл
  • краве масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горски гъби с колбас в масло - чудно мъжко мезе или предястие.

Бланшираме гъбите за няколко минути и ги изплакваме и отцеждаме от водата.

В тиган загряваме олиото и маслото.

Режем лука на едро и го слагаме в тигана.

След като омекне, добавяме сърнелите и колбаса, нарязани на хапки.

Пускаме скилидките чесън цели, необелени.

Изчакваме, докато всичко се запържи и започне да мирише приятно.

Най-накрая овкусяваме ястието от гъби в масло със сол и пипер и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар