gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в еър фрайър

Хляб в еър фрайър

НикиНики
Иноватор
4924k2k6712
Хляб в еър фрайър
Снимка: Ники
1 / 3
30/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"Днес ще отговорим на един много важен въпрос - как се прави хляб в еър фрайър"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята слагаме заедно със солта, захарта и олиото при прясното мляко.

Объркваме добре, добавяме пресятото брашно и омесваме (ако е необходимо, добавяме още брашно).

Тестото трябва да е меко, но не и лепкаво.

Намазваме тестото с мазнина и оставяме да втаса.

Щом е втасало, загряваме еър фрайъра на 200°C и оставяме да загрее.

Слагаме хляба, правим няколко разреза и печем за 20 минути.

След това обръщаме и печем хляба в еър фрайър на 180°C за 7 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: