Линцери с мармалад

Ivalena ValchevaIvalena Valcheva
Новак
87310
Линцери с мармалад
Снимка: Ivalena Valcheva
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
180 мин.
Порции
50
"Домашни линцери с мармалад - топят се в устата и са толкова подходящи са следобеден чай или кафе"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • мед - 3 с.л.
  • захар - 1 ч.ч.
  • масло - 1 ч.ч
  • олио - 30 мл
  • канела - 2 ч.л.
  • кисело мляко - 150 г
  • бакпулвер - 1 бр.
  • брашно - 600 г може и малко повече
  • джинджифил - 1 ч.л. сух
  • За слепване
  • мармалад
  • пудра захар - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформя се меко тесто от посочените продукти.

Оставя се да престои в хладилника за около 30 м и след това се оформят формички.

Сладките Линцер се пекат много за кратко, докато сменят цвета си.

Студени линцерите с мармалад се слепват и се поръсват с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: