Начин на приготвяне
Измиваме и режем толстолоба на котлети, може и така да си купите, изчистен и нарязан.
Взимаме една тава за печене, нарязваме лука на големи колелца и редим отдолу на тавата за печене. Натриваме добре котлетите толстолоб с рибната подправка хубаео (която вътре има копър и предава уникален аромат) и редим върху лука.
Счупваме орехите, които са около 10 бр. и натрошаваме в 1 плик или с машинка, прибавяме солта при орехите и разбъркване добре.
Поръсваме обилно с посолените орехи котлетите и отгоре редим нарязан на шайби един лимон.
Коричката от орехи придава хрупкавост отвън и сочност отвътре, защото запечатва рибата и не си пуска сока много.
Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути.
Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок.