Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пуешко месо»Шницели»Панирани пуешки филета върху канапе от ньоки

Панирани пуешки филета върху канапе от ньоки

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Панирани пуешки филета върху канапе от ньоки
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Това ястие заслужава най-доброто бяло вино, което можете да си позволите"

Необходими Продукти

  • пуешки филета - 4 бр.
  • ньоки - 500 г
  • грах - 3 с.л. консерва
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • чесън на прах
  • галета
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата пуешко овкусяваме със соев сос и черен пипер. Оставяме за около 1 час.

Ньоките сваряваме в подсолена и вряла вода.

Филетата панираме в нагорещена мазнина, като оваляме първо в яйце, после в галета.

Ньоките запържваме за кратко в малко мазнина, добавяме граха и черен пипер.

В чиния слагаме част от ньоките, а върху тях панираното пуешко филе.

Поднасяме с чаша бяло вино панираните пуешки филета върху канапе от ньоки!

Бон Апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: