Начин на приготвяне
От млякото, пудинга и захарта сварете гъст пудинг по класическия начин. Оставете го леко да се охлади.
Добавете мекото масло и изварата. Разбийте с пасатор на ниска скорост.
В тавичка с падащо дъно наредете ред бисквити (аз ги смелих в чопър заедно с малко лешници, като вместо лешници може да ползвате орехи или други ядки или да използвате само бисквити).
Върху бисквитите сложете половината от пухкавия крем, после пурички, отгоре - другата половина от крема и най-отгоре бисквити.
Аз нарязах част от пуричките и ги сложих като кант по ръба на бисквитената торта, а останалите подредих като цвете в кръг.
Вие можете да декорирате по ваш начин празничната бисквитена торта с пухкав крем и пурички.
Коментари