Начин на приготвяне
Най - лесния начин да си замесите бързо тесто, без да си цапате ръцете е да го направите в хлебопекарната. Този чудесен уред освен това и спестява време.
Рецептата е много лесна за изпълнение. Само трябва да сложите продуктите без свинската мас в познатия ред.
Чупите яйцата, всички течни съставки, сухи, брашно и последно, трошите маята. Тя трябва да остане отгоре. Задавате програма тесто и изчаквате да оформи топка тесто.
Сега е момента да добавите свинската мас на малки количества до пълно усвояване. Веднъж вече приключили я оставяте да приключи програмата.
При мен отнема 1, 5 ч. Готовото, втасало тесто вадите (без да премесвате) и оформяте на рогчета.
Както виждате сами, не е кой знае каква трудност да се направи тесто за рогчета в хлебопекарна.