Начин на приготвяне
Слагаме продуктите в хлебопекарната, като първо започваме с течните, а завършваме накрая със сухата мая. Размекнатата мас започваме да слагаме, когато машината стартира месенето.
От посочените продукти отделяме сиренето и 1 яйце за плънка и 1 яйце за намазване.
Включваме хлебопекарната на програма Тесто (след омесването към самата програма има и втасване).
След омесване и втасване на тестото изваждаме и го разделяме на 4 топки.
Всяка топка разточваме на правоъгълна кора. Слагаме плънка по ширина на кората и навиваме на руло.
Нарязваме рогчетата с каквато дължина желаем.
Нареждаме готовите рогчета в тава с хартия за печене и ги оставяме на стайна температура за около 45-60 минути.
Печем в загрята фурна на 200-220 градуса.