Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла пача от свински крачета със запръжка

Топла пача от свински крачета със запръжка

Топла пача от свински крачета със запръжка2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Така приготвена тази топла пача от свински крачета със запръжка е сгряваща храна за студените зимни дни"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 3 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • чесън - 1 глава
  • оцет
  • сол
  • суха чушка
  • олио
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крачетата с моркова, черния пипер и 3-4 скилидки чесън и дафиновия лист се сваряват в тенджера под налягане.

След това месото се отделя от костите и се нарязва на дребно.

Бульонът за пачата се прецежда и към него се прибавя месото и счуканият чесън, подправен с оцета.

Червеният пипер се запържва във олиото и се полива върху топлата пача.

Поръсва се със счуканата суха чушка.

Така приготвена тази топла пача от свински крачета със запръжка е сгряваща храна за студените зимни дни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: