Банички рулца със сирене

Банички рулца със сирене

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
15k
3k
10k
18
27/02/2021
"Чудесни за закуска или за всяко време на деня - банички рулца със сирене"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции25
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 988
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си пригответе смесите за баницата със сирене. За сместа за намазване на корите, обединете разбитото яйце с прясното мляко, олиото и бакпулвера, разбъркайте до еднородна смес и оставете настрани.

За плънката смесете натрошеното сирене с яйцето, до еднородна смес, наподобяваща крем.

Отделно, за намазване на баницата, смесете едно разбито яйце с по една супена лъжица прясно мляко и олио до еднородна смес.

Разтворете пакета кори за баница. Вземете една кора и я намажете с помощта на четка със сместа за намазване. Вземете втора кора, поставете я върху първата и отново мажете със сместа.

Вземете трета кора, поставете я върху втората, намажете я със сместа за мазане. В края на по-широката страна на подредените 3 кори поставете от плънката по цялата дължина и навийте на руло.

Поставете рулото в намазана с олио правоъгълна тава.

Така процедирате с всичките останали кори. Намажете баницата със сместа за намазване и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 30 минути, до златисто кафяв цвят.

Нарежете на малки банички и поднесете, докато са още топли.

Насладете се на сочни и вкусни Банички рулца със сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар