Начин на приготвяне
Най-напред пригответе палачинки за вашата палачинкова торта.
Между тях може да сложите каквото обичате и е по ваш вкус - количествата и подредбата на продуктите са според въображението ви.
Всяка палачинка намазах с тънък слой смес от майонеза и крема сирене.
Добавих 2 различни колбаса, настъргано сирене, настърган кашкавал, кисели краставички, нарязани на колелца, зелени маслини, домати, гъби, които запържих за кратко с малка бучка масло.
Отгоре настъргах 4 сварени яйца за украса на готовата солена торта.
Солена палачинкова торта с гъби и кашкавал е готова да бъде нападната от цялото семейство! Може да я сервирате като студено предястие.
Източник: Ная Иванова - Българските ястия и рецепти