Содена питка с яйца и сирене
Soda pogača sa jajima i sirom
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Содена Питка»Содена питка с яйца и сирене

Содена питка с яйца и сирене

victoria_borisowavictoria_borisowa
Новак
37411
Содена питка с яйца и сирене
Снимка: victoria_borisowa
1 / 3
20/03/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8
"Тази рецепта за содена питка е подходяща както за закуска, така и за хапване към основно ястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, се разбиват яйцата.

Содата се гаси в киселото мляко и след това се добавя към яйцата.

Добавя се олиото, пресятото брашно и накрая сиренето.

Всичко се разбърква добре.

Сместа, която ще получите, трябва да е на много лепкаво тесто.

Печете содената питка на предварително загрята фурна на 180°C до готовност (ще стане златиста).

Тази содена питка с яйца и сирене е перфиктна за закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: