Есенна градинарска супа

Детелина Кънева
Детелина Кънева
Новак
28/10/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 580
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се почистват и се нарязват на съвсем ситни кубчета с горе-долу еднакъв размер.

Загрейте в тенджера олиото и задушете лука, морковите и целината.

Долейте 1.5 л гореща вода или повече, ако прецените. Прибавете останалите нарязани зеленчуци и варете супата около 15 минути.

Накрая посолете и добавете куркумата и черен пипер. Може да добавите и други подправки на вкус.

Получава се много вкусна, лека и витаминозна супа.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар