Туршия от чорбаджийски чушки

ЛидаЛидаНовак
03/11/2013
"Ценителите на лютото ще разбират нашия ентусиазъм, за останалите е просто още една туршия с чушки!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо41 284
  • Преглеждания за месеца313
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото, оцетът, солта и водата се слагат в дълбок емайлиран съд и се кипват. На части се прибавят измитите и почистени от дръжките и семето чушки.

Варят се 5-6 минути и се изваждат с решетеста лъжица. След като изстинат се нареждат в буркани като между тях се слагат ситно нарязан магданоз и настъргани моркови. Притискат се добре и се заливат със саламурата от варенето.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар