Начин на приготвяне
Тофуто се надробява и се смесва с босилек, риган, сол и малко мазнина.
Разбърква се добре и се оставя настрана.
Лападът се измива и се отстраняват жилките. Накъсват се листата.
Лукът и чесънът се нарязват на дребно.
В сгорещено олио се запържват лукът и чесънът с джоджен и сол.
Към тях се прибавя после лападът. Когато омекне и е готов, се сваля от котлона и се оставя малко да поизстине.
В намазнена тава се слагат 2 листа от корите и се в средата се прави прорез на кръст.
Слага се още 1 лист и върху него се налива малко мазнина и се разпределя част от тофуто.
Следват 2-3 листа от корите и част от лапада. Залива се с малко газирана вода пролетната баница.
Следват още 2-3 листа с мазнина, тофу и газирана вода, после пак кори, лапад и газирана вода.
Така продължава до изчерпване на продуктите. Накрая завършва с 1-2 листа от корите.
С клечка за зъби или шишче се надупчва зелената баница и се налива още малко газирана вода.
Баницата с лапад и тофу се пече на 170°C първо само на долен реотан, а след това на двата заедно до готовност.