Пилешко месо в гювече

seniseniНовак1
06/11/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 132
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте малко мазнина и запържете нарязаните лук и чесън. След това добавете нарязаното пилешко. След малко се овкусява със сол и пипер и се прехвърля в гювече.

Разбийте яйцето, брашното и киселото мляко, залейте гювечето и го сложете да се пече в умерена фурна.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар