Пилешко месо в гювече

seniseni
Новак
1214
Пилешко месо в гювече2 / 2
06/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 300 г
  • чесън - 3 скилидки
  • лук - 1 главичка
  • кисело мляко - 2 - 3 с.л.
  • брашно - 1/2 с.л.
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте малко мазнина и запържете нарязаните лук и чесън. След това добавете нарязаното пилешко. След малко се овкусява със сол и пипер и се прехвърля в гювече.

Разбийте яйцето, брашното и киселото мляко, залейте гювечето и го сложете да се пече в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: